Моделите на марката CASIO

G-Shock

Часовниците от серията на Casio – G-Shock  са създадени да бъдат изключително здрави и издръжливи на външни влияния. Първите бройки от серията се появяват през 1983 година. Оттогава до днес G-Shock са едни от най-харесваните и купувани часовници. G-Shockпредлагат стил, качество и здравина, като някои от тях са със соларна технология, а други имат възможност за синхронизация с изключително точни атомни часовници. Всички продукти на серията разполагат с прецизни японски механизми и могат да бъдат употребявани в продължение на години.

Baby-G

Часовниците CASIO Baby-G са дамския еквивалент на изключително популярната серия  мъжки часовници G-Shock. Още след излизането си на пазара в Япония Baby-G предизвикват невероятен фурор сред дамите. С годините часовниците се налагат като задължителен моден аксесоар за всяка дама, която държи на изискания стил и качеството. Серията предлага богато стилово разнообразие и изчистени женствени линии, които ще задоволят дори и най-капризния вкус. Спортните часовници Casio Baby-G се отличават със здрава и удароустойчива конструкция и са изключително функционални. Те могат да се носят, както в ежедневието, така и в почивните дни, когато плувате, карате колело или правите своя сутрешен крос. Всички продукти oт серията разполагат с прецизни японски механизми и имат висока степен на водоустойчивост, варираща от 10 до 20 barа. Така че, ако искате да съчетаете красота с изключителна здравина заложете на Casio Baby-G.

Edifice

Моделите часовници Casio от серията Edifice са изключително полулярни, като разполагат с визия, предлагаща типично мъжки характер и масивен, ефектен дизайн. Edifice притежават всички основни качества на марката, свързани с прецизността на часовниковия механизъм, множество функции, висок клас на водоустойчивост и специално подсилено предпазно стъкло, изключително устойчиво срещу надраскване. Моделите са снабдени с редица модерни в технологично отношение функции. Някои от продуктите са оборудвани с технологиятаTough Solar, която включва използването на презареждаща се соларна батерия.

Outgear

Часовниците Casio Outgear са идеалният избор за любителите на активния начин на живот и заниманията на открито. Всички модели от серията впечатляват със здравина, изключително качество и дизайн. Някои от часовниците притежават различни атрактивни функции, сред които възможност за осведомяване за най-подходящото време за лов, риболов или за предстоящите фази на луната. Много от тях имат и функция за втора часова зона – удобство, което ще улесни всеки почитатели на пътешествията. Aко искате часовник, който съчетава прецизност и сила в едно, то заложете на Casio Outgear и няма да сгрешите!

Beside

Ако искате да съчетаете лукс, качество и изключителна здравина в едно, то заложете на Casio Beside. Часовниците от луксозната серия на Casio са изключително елегантни и стилни. Визията на моделите напълно съвпада с типичните часовници, които са подходящи за по-официален начин обличане. Цветовата гама на часовниците Beside е съсредоточена в черната и кафявата гама. Най-често преобладават стоманените и кожените каишки, а цветът на циферблата е черен или бял. Всички продукти oт серията разполагат с прецизни японски механизми а функционалността на часовниците включва индекс на дата или дата и ден от седмицата.

Casio Collection

Часовниците от серията Casio Collection биват както мъжки, така и дамски модели, изработени от различни материали. Моделите са предимно с класическа визия, отличаващи се с характерното за японските продукти високо качество. Това е и най-голямата колекция на компанията. В нея има голямо разнообразие, сред което всеки може да избере най-подходящия за него модел. Същевременно сред  продуктите, включени в нея, са и едни от най-достъпните по отношение на цена часовници на компанията. Часовниците могат да бъдат както аналогови, така и дигитални, със стоманени верижки, с кожени или полимерни каишки.

Pro Trek

Casio Pro Trek е серия мултифункционални мъжки часовници,които са идеалният избор за почитателите на различните спортове и заниманията на открито. Pro Trek превъзхождат много от масово разпространените продукти и с всичките си сензори, някои от моделите приличат повече на компютри, отколкото на часовници. Барометър, компас, алтиметър, термометър, световно време, таймер за обратно броене и секундомер са само част от функциите им, като някои от моделите притежават и две иновативни разработки – соларна батерия и функцията Wave Ceptor автоматично радиосверяване чрез сателит. Ако искате да съчетаете издръжливост и многофункционалност в едно, то тогава заложете на Casio Pro Trek.

Sheen

Бъдете стилни, уникални и винаги точни със страхотните часовници от колекцията на Casio  – Sheen. Модели на дамските часовници от серията Sheen съчетават спортен, динамичен дух и изключителен стил, който няма да намерите никъде другаде.  Заради огромното богатство на модели тук със сигурност ще намерете най-подходящия и за вас – с марка Casio Sheen. Моделите варират от такива с метална верижка от неръждаема стомана или пък с класическа верижка от естествена кожа.  Въпреки женствения дизайн, и дамските часовници от серията Casio Sheen се отличават с изключителна сила и устойчивост на механични въздействия. Стъклото на часовниците и от тази серия е минерално и е особено устойчиво на надраскване и удар.

WAVE CEPTOR

Часовниците от сеията WAVE CEPTOR осигуряват изключителна точност с помощта на технологията за автоматично сверяване патентована от CASIO. Обикновенно верижките на часовниците са изработени от неръждаема стомана или полимерен материал. Визията на часовника от серията WAVE CEPTOR може да бъде изключително елегантна или дръзка. И в двата случая часовникът с марка Casio Wave Ceptor ще ви донесе уникален стил и изключително силното усещане за точност и прецизност. Тези уникални модели часовници за мъже предлагат като функция радио сверяване посредством радио сигнал, което е най-точното в часовниковите технологии. Освен това като допълнителни функции ще намерите хронометър, автоматичен календар, дневна аларма, осветление на целия дисплей.Това е всичко необходимо за един часовник, от което се нуждае истинския мъж!

 

Вашият коментар